1+1=4Siellä ne oli ja tänne ne tuli!

Viimeinen vuosi on ollut aikamoinen. Siihen on mahtunut niiiin paljon kaikkea ja silti tuntuu, että kaikki alkoi vasta viime kuun puolessa välissä, kun elämään putkahti kahdet uudet pienet jalat ja kädet.

Jo raskausaikana halusin tallettaa muistoja kirjoitetussa muodossa, mutta niin se vaan jäi. Aikaa ei muka ollut, vaikka vietin yhden kolmasosan raskaudesta kotona käytännössä tekemättä mitään. Ei kun opettelinhan minä leipomaan sämpylöitä!

Ei tässä kyllä olla mikään pullantuoksuinen kotiäiti ( ja jos sellaiseksi oon tulossa niin hidasta on kehitys....), mutta eniten tällä hetkellä odotan, mitä kaikkea tuleva vuosi tuokaan tullessaan.

Blogi tulee tottakai käsittelemään arkeamme minien kanssa, mutta toivottavasti taustalta tulisi paistamaan myös muita arjen asioita. Vaikka vielä pään ympärillä pyörii vauvantuoksuisia sydämiä ja elämä on yhtä vauvaa, on elämässämme muitakin mielenkiinnonkohteita.

Suuri lupaukseni itselleni onkin, etten vauvavuoden kakkavaippojen ja valvottujen öiden ohessa unohda kuka olen. On ihan jees olla lapsiinsa hurahtanut äiti, sekä valokuvauksesta, vaatteista, sisustuksesta ja kaikesta visuaalisesti kauniista kiinnostunut nuori nainen siinä ohessa.NFollow my blog with Bloglovin
Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto