JUHANNUS


Niin, että vuosi sitten juhannusta vietettiin pikavisiitillä Ruotsissa. Tänä vuonna meininki olikin vähän toinen. Menon aikalailla sanelivat minit. Aamulla vähän kotona hengailua, jonka jälkeen suuntasimme koko poppoolla babushkan (M:n äidin) luo grillaamaan, saunomaan ja noh, hyssyttelemään minejä.Emme ole olleet kovin juhlivaa sorttia noin aiemminkaan, mutta vielä vähemmin nyt mieli olisi kaivannut sen suurempia juhannuspippaloita. Jos meillä olisi kesämökki (joka on muuten ollut M:n suurin toive sitten lapsien) olisi tilanne varmaankin toisin. Kaupunkijuhannus kun on vaan melko tylsä.

Illemmalla kuitenkin suuntasimme katsomaan koko perheen, ja naapureiden, voimin kaupungin kokkoa. Sinne muiden railakasta juhannusta viettävien päihtyneitten kaupunkilaisten sekaan.Toisin sanoen vaikka eihän se miltään juhlapäivältä tuntunutkaan nii tulihan sitä koettua ja tehtyä useampikin juhannusjuttu:

Juhannussauna - M hoiti saunomisen koko perheen puolesta
Juhannusjuoma - M joi saunaoluen
Grillaus & grilliruoan nauttiminen ulkona - done !
Kokko - jep!
Hyttysenpuremat - jep, kylläpä syyhyää........
Vesisade - niin ne pienet pisarat ripottelivat nenänpäähän kun illalla tallustettiin kokolta kotiin
Krapula seuraavana aamuna - Voisihan sitä väsynyttä fiilistä krapulaisenakin kuvata kun aamulla havahduin umpiunesta B:n riipivään nälkähuutoon

MUTTA. Mikä teki tästä juhannuksesta spesiaalin?

A nukkui ensimmäistä kertaa elämässään 6,5h putkeen ! YLI KUUSI TUNTIA! Kerroppa, mikä voisi tehdä vanhemmat onnellisemmaksi kuin pitkään nukkuva ja hyvin kakkaava vauva? NO KAKSI SELLAISTA TIETYSTI !


Ihan kiva jussi siis.
N

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto