SADEPÄIVIÄ SATELEE (JA LASTENVAATTEITA)Viikko pelkkää vesisadetta. Jes! Mikäs tässä on valitellessa, mutta onhan se vähän kurjaa istua neljän seinän sisällä päivästä toiseen. Toisaalta, mikäpäs tässä on istuskellessa ja maatessa kun viime päivinä huusholliimme on rantautunut rauha. RAUHA! Tämän on aivan pakko olla tyyntä myrskyn edellä, mutta niin päivät kuin yötkin ovat sujuneet odottamattoman hyvin. Meillä nukutaan nätisti ja valvotaan sulassa sovussa.Minit ovat tänään kahden viikkoa vanhoja. KAHDEKSAN VIIKKOA?!?!?!! Mihin ne kaikki päivät ovatkaan menneet? 

Tavallaan mitään ei ole tapahtunut ja tavallaan taas kaikki on tapahtunut viimeisten kahdeksan viikon aikana. Saavuimme kotiin pienten (tai kaksosiksi isojen) kolmikiloisten vauvojen kanssa ja niin ne vain on kasvaneet ja kasvaneet kuin hujauksessa. Pienet 44cm ja 50cm vaatteet näyttävät jo aivan pikkiriikkisiltä ja käyttöön ovat päässeet niin 56cm, kuin 62cm vaatevarastot. 


Vaatteista puheenollen, näiden viikkojen aikana olen myös ymmärtänyt, että lastenvaatehulluudelta on mahdotonta piiloutua. Siinä missä raskausaikana pieniä vaatteita hamstratessa osasin säilyttää jonkinlaisen järjen ja kohtuuden, ovat nuo kaksi fiksua sanaa jo menneen talven lumia. Myönnettäköön, että ennen käytin melko paljon aikaa (ja rahaa) omiin vaatteisiini. Nyt tuo aika ja raha (ja vähän ylikin...) menee minien vaatekaappiin.

Mutta haittaakos se jos äiti vähän innostuu? Kun kerran oon saanut M:nkin puhuttua puolelleni näissä vaatejutuissa niin mikään ei voi mennä pieleen. Eikö niin?

Nyt vaan postia ootellessa, että ostokset tulis perille saakka...... Ja ootellaan, että syksy saapuisi niin uudet välikausihaalarit pääsisi käyttöön. Niin ja ne toppahaalarit myös... N & minit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto