KANNATTAAKO KOTONTA POISTUA?!?!


Monen päivän sisällä kökkimisen jälkeen päätettiin ryhdistäytyä, pakata minit vaunuihin ja suunnata sunnuntaikävelylle kaupunkiin. Siinähän se vesisade alkoikin jo muutaman sadan metrin päässä kotoa. Jes. Onneksi vihdoin ja viimein muutama viikko takaperin hommattiin sadesuojat vaunuihin. Vaikka eihän me sokerista olla. Vältyttiin kuitenkin kastumiselta ja päästiin kauppakeskuksen suojiin sadekuuron ajaksi.Missiona oli viettää yhteistä perheaikaa kun koko viikko oli ollut jokseenkin M:n osalta kiireinen. Suuntasimme mukavan oloiseen muutama kuukausi sitten avattuun Kafe Silmuun. Noh, kuten arvata saattaa, täytyi tuplavaunut jättää ulos parkkiin oviaukon koon vuoksi. B hermostui jo tässä vaiheessa ja hän pääsikin lohdutettavaksi isin käsivarsille. Hetken kuluttua myös vaunukopassa sisään tuotu A heräili jokseenkin surullisin fiiliksin ja pääsi vuorostaan äitin syliin. Siinä sivussa tilattiin smoothiet, tutustuttiin alakerran kesäkirppikseen ja kerättiin ihastelevia katseita kärttyisille mineille.Smoothiet valmistuivat tuoreista raaka-aineista ja minien hermot loppuivat totaalisesti. Sillä hetkellä jokseenkin mielessä pyöri kysymys mitä edes kuviteltiin kun lähdettiin tällä poppoolla RAUHASSA kahville...... Saatiin kuitenkin ihana vastaanotto kaikesta tuomastamme huudosta riippumatta ja pääsipä A jopa kauniin naisen syliinkin ihmettelemään hetkeksi kun äiti nautti juomastaan.

Lopulta meidän sunnuntainen kahvilapysähdys päättyikin olemaan sunnuntainen minien kahvilaruokinta. Onneksi paikalla taisi olla pitkät hermot omaavia lapsiystävällisiä ihmisiä, jotka tuntuivat ymmärtävän vaikka omalle otsalle kasvoikin aika isoja hikikarpaloita.Poistuttuamme ulos aurinko paistoi ja minit nukkuivat vaunuissa tyytyväisinä.........melkein kotiin saakka.

Ihan sitä vaan tässä pohditaan, että ollaan varattu huomiseksi junaliput Helsinkiin. Tarkoitus olisi yöpyä ke-to hotellissa ja palata torstai-iltana junalla kotiin. Jeeeeeeeeeeee, kiva pieni irtiotto arjesta ja ensimmäinen yöreissu minien kanssa. Tuon sunnuntaisen kahvilareissun jälkeen kuitenkin pohdituttaa ihan vain vähän, miten tästä selvitään. Joo, kyllä huutoa ja ääntä väkisinkin on ja se on lapsien kanssa ihan normaalia. Mutta miten ihmeessä meillä riittää voimat?!?!?!?!?!!?!?!

Nyt googletellaan Helsingin parhaita lastenhoitotiloja ja pohditaan päät puhki, mitä tehtäisiin. Vinkkejä otetaan vastaan!
N

PS. Suloisen kahvilan superlapsiystävällinen vastaanotto ja palvelu korvasivat todellakin oviaukon koon ja tuonne voi todellakin palata vaikka vaunut täytyykin jättää ovensuuhun.


3 kommenttia :

 1. Todellakin kannattaa lähteä! Kotona neljän seinän sisällä on aina kamalampaa ja noista kauhukerroista aina oppii ja viisastuu. Omat hermot kasvaa ja toisaalta lapset tottuu olemaan muuallakin kuin kotona. Vielä tulee se kerta, kun juotte ihan rauhassa kahvit, minien kuorsatessa vieressä! Lupaan! Pitkiä hermoja siihen saakka! ♡

  Ja kiitos ihanasta blogista! Tulin jäädäkseni, vaikka aika varmasti kommentoin tooosi harvoin!

  Nelli // Mistä on pienet pojat tehty? -blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Ei tässä missään tapauksessa halua neljän seinän sisälle jähmettyä!

   Ja samat sanat sinne, kommentoin aivan liian vähän, mutta seurannut olen kyllä teidän kaksosarkea ja blogia! Yritän vähän aktivoitua tuon kommentointiosuudenkin suhteen tässä :)

   Poista
 2. Matkustin ystävän ja hänen taaperonsa kanssa Helsinkiin kun meidän vauvat oli piirun vajaa 3kk. Ehkä hieman hullua mutta jälkikäteen onnittelimme itseämme ;) kunhan muistaa mennä vauvojen syömä-&uni"rytmin" tahtiin niin selviää kyllä. Lastenhoitotiloista käytiin kahdessa, Forumissa oleva oli minusta kiva ja suht rauhallinen mitä nyt jossain kohtaa sinne tuli kävijäpiikki (kaikki nälässä yhtaikaa?).Stokkalla oleva oli sekavampi, jostain syystä vessassa soi poppi kovalla..mut ajoi kyllä asiansa sekin. Ja yllättävät paikat voi toimia, oltiin kävelyllä Töölönlahdella kun hätä tuli niin mentiin oliko se nyt finlandiatalon kahvioon. Leveät sohvat, ihan jees invavessa vaipanvaihtopöydällä ja smoothietakin sai. Eli vauvojen kanssa voi myös heittäytyä ;) mut niinhän te olette tehneetkin blogin perusteella!:) Harmi ettei vaunut mahtuneet ovista, meidän MB duetit just mahtui. Mukavaa matkaa koko tein poppoolle!

  VastaaPoista

Arkisto