RUSKEAT LEHDET


Syksy on parasta aikaa. Siltä ainakin ulkoillessa tuntuu. Tänä syksynä mieli on ollut jokseenkin maassa kun liikkuminen on ollut kovin rajoittunutta, sillä minit eivät enää kovin hyvin viihdy vaunukopissa, eikä ihan vielä voida ratasosiinkaan siirtyä. Ongelmaan kuitenkin saatiin ratkaisu kun kaivettiin kaapin pohjalta ErgoBabyn kantoreppu. Alussa tosiaan reppu tuntui enemmänkin tuhoon tuomitulta ajatukselta kuin toimivalta vaihtoehdolta. Nyt kuitenkin kun vauvatuesta on voitu luopua ja mukavuus löydetty! Ostimme myös toisen repun ja koimme suuren ahaa-elämyksen - kuinka helppoa liikkuminen onkaan reppujen kanssa. Ehkä nyt lyhyitäkin ulkoilureissuja tulee tehtyä useammin.


Toivon kovasti, että pääsisimme nauttimaan ihanista syysilmoista mahdollisimman paljon. Ihan vaikka vain oman kerrostalon pihassa. Haluaisimme kovasti opettaa minit rakastamaan luontoa ja nauttimaan ulkoilusta. Meillä vanhemmilla on itsellämmekin paljon opittavaa luonnosta, mutta ehkäpä yhdessä on hyvä opetella. Sohvapottuja emme itse halua olla, mutta emme etenkään kasvattaa mineistä sellaisia.


Kauniita syyspäiviä ja -iltoja odotellen,

N

1 kommentti :

  1. Ihania tunnelmakuvia! Ja voi miten teidän minit on kasvaneet paljon... <3 <3 Meillä nyt 37 viikkoiset minit ja hassua ajatella, että parin kuukauden kuluttua hekin ovat jo niin paljon isompia.

    VastaaPoista

Arkisto