SUNNUNTAI JA MINIT 4KKNeljä kuukautta heidän kanssaan. Tänään.

Näihin neljään kuukauteen on mahtunut niin paljon itkua, huutoa, hermojen pidätystä, kakkaa, likapyykkiä, vähän ujompia sekä vähän vähemmän ujoja hymyjä, pieniä naurunpoikasia, kiukkupuuskia, mutta silti eniten rakkautta.
Tätä nelikuista taivalta juhlistettiin viemällä minit ekaa kertaa suolle. Tuolla fiilisteltiin viime syksynä monia sumuisia iltoja ja aamuja. Sillon, kun vielä jossiteltiin, että "jos meille joskus tulee lapsi". Hassua, kun nyt jossittelut ovat jo kaukaista historiaa ja perhe onkin nelihenkinen.
Jotenkin nyt M:n palattua töihin, on arjesta tullut ehkä vähän tylsää. Mahdollisuudet ulkoilulle ja yhteisille retkille on pienentyneet rutkasti kun yhteistä aikaakin on vähemmän. Yhteinen aika vietetään monesti väsyneinä sohvan pohjalla minejä leikittäen. Vaikka kuinka suunniteltiin aktiivista elämää, on ollut pakko myöntää, että on kausia kun pitää vaan antaa olla ja nauttia ihan kotioloista.

Tämän aamuinen pistäytyminen suolla kuitenkin muistutti aikalailla, että ulos on lähdettävä. Syksy on Suomen karussa luonnossa äärettömän kaunis. Synkän kaunis. Ehkä sitä voisi yrittää aloittaa nämä yhteiset sunnuntait pistäytymällä edes lyhyellä retkellä jossain meille tärkeässä kohteessa. Näitä nimittäin riittäisi kyllä lähiseuduillakin !

Ja niin se vaan on, että luonnossa mieli lepää. Ja varsinkin kun on koko elämä mukana. Koko perhe.Meillä on tiistaina 4kk neuvola ja mielenkiinnolla odotellaankin jo sitä. Tuntuu nimittäin, että minit ovat taas kuukauden aikana kasvaneet kovaa vauhtia. Oikeastaan kaiken kaikkiaan viime kuukauden aikana on molempien kehityksessä tapahtunut hirveän paljon kaikkea. Palataan niihin vielä myöhemmin. Nyt jatketaan sunnuntain viettoa !Ihanaa sunnuntaita,

N1 kommentti :

  1. tykkään erittäin paljon sun kuvaustyylistä. Kyllä kelpaa kuvailla noin kauniita maisemia ja kaunista perhettä :) jään seurailemaan.

    VastaaPoista

Arkisto