ARKIPÄIVÄA-p-u-a. Meillä ollaan jo yli 9kk. Y-h-d-e-k-s-ä-n?! Kohta loppuu jo sormet kesken näiden kuukausien kanssa. Älytöntä. Tai älytöntä ylipäänsä oli, että meidän pieni kaksihenkinen perhe sai kaksi niiiin suloista vauvaa. Nyt vauvoista on vaan tullut isoja ja yritän päivä toisensa jälkeen muistuttaa itseäni, että vielä on nautittava kun minit eivät vielä karkuun juokse. Heh-he, riemulla sitä odotellen.
Meidän päivät ovat sujuneet melko rattoisasti nyt viime viikkoina (jos taas kerran koko perheen sairastamaa flunssaa ei lasketa mukaan). Aamulla heräillään yhdeksän maissa kun isi on jo lähtenyt töihin. Syödään aamupala hitaanpuoleisesti kolmistaan keittiössä. Minit syövät oikeastaan kaiken sormiruokaillen, joten voimme hyvin ruokailla yht'aikaa. Aamiaisen ja aamupesujen jälkeen leikitään ja touhutaan jokunen aika ennen kuin väsykiukku ehtiikin jo iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta ja onkin jo aika siirtyä päikkäreille. Tässä vaiheessa jäädään joko a) kotiin nukkumaan tai b) lähdetään vaunujen kanssa ulkoilemaan, kaupunkiin tai moikkaamaan kavereita. Joko loikoillaan siis kotona koko päivä (kuten tänään) tai ollaan menossa iltapäivä ja tullaan kotiin kun M pääsee töistä. 
Kotona meillä tutkaillaan nurkkia, noustaan seisomaan, jaetaan leluja ja riidellään niistä. Välillä nauretaan ja välillä huudetaan pitkin päivää. Välillä on todella rentoa ja välillä tuntuu, ettei kenelläkään ole hauskaa. (Tänään meillä on ihan ok fiilis, joten jäätiin loikoilemaan kotiin.)
Siinä sivussa itse unelmoin valokuvausprojekteista, pohdiskelen minien päivän asuja ja selailen ikuisesti nettikirppiksiä. Nyt olisi haaveissa joku älyttömän kiva ja simppeli mekko B:lle kevääksi ja kesäksi tennareiden kanssa. Sitten kun hän kävelee. K-ä-v-e-l-e-e-e-e-e-e-e! Siihen lienee (onneksi/toivottavasti) vielä hetki, joten aikaa unelmoida on.


Niin ja kohta se toukokuukin jo saapuu ja näistä tunnelmista on kulunut vuosi. Mitäs sitä keksisikään minien synttäreille?! Tässäpä taas uusi pikku projekti piristämään päiviä!


N

Ja PS. kyllä, yritin lahjoa heitä pysymään paikoillaan kameran objektiivin avulla.......

1 kommentti :

Arkisto