KEVÄT, TUU JO
Meillä oli hiihtoloma - oikeastaan M:llä oli. Meillä oli siis taas viikko yhteistä aikaa koko perheenä ja kerrankin loma alkoi koko perheen ollessa terveenä. Aikaa piti olla vaikka kuinka, mutta loppupeleissä pidimme poppoomme melko kiireisenä kokoajan ja olimmekin menossa joka päivä. Viikko kului melko lailla jalan paikasta toiseen kulkien vaikka säät eivät kovin positiivisesti yllättäneetkään.


Pääsimme myös vihdoin testaamaan Jollyroomin kanssa tehdyn yhteistyön kautta saatuja Nordlysin lampaannahkaisia istuinpehmusteita. Talven ajan ollaan vaunuissa menty lämpöisillä Elodie Detailsin untuvapusseilla, joissa minit ovat pysyneet lämpöisinä kovillakin pakkasilla. Samalla äidillä on hermot säilyneet ulos pakkautuessa, kun ei ulkovaatteita ole pipoja ja tumppuja lukuunottamatta tarvinnut laittaa. Keväällä pussit tulevat kuitenkin olemaan liian kuumat.


Pähkäillessäni vaunujen varustusta keväälle, tuntui lampaantalja miellyttävimmältä vaihtoehdolta meille, vaikkakin Jollyroomin sivuilta löytyy iso liuta kaikenlaisia istuinpehmusteita.
Ainankin ensitestauksen jälkeen koko porukkamme piti pehmusteista. Taljat ovat mukavan pehmeää lyhyttä karvaa ja kiinnittyvät ratasistuimien viisipistevaljaisiin. Keväällä istuinpehmusteet tulevat käyttöön pelkiltään, mutta nyt ulkona käytämme vielä toki myös lämpöpuseja, mutta pehmeä istuinpehmuste pussin alla loi entistä lämpimämmän pesän mineille jo nyt. Vitsit, miten kiva torkkua taljan ja untuvien välissä!


Sisällä kaupungilla kierrellessämme pehmusteet lämmittivät kivasti hiukan vähemmissä vaatteissa olevia minejä. Kevättä odotellessa siis, että päästään vähentämään vaatetusta ja siirtymään hiukan kevyempiin välineisiin. Uskoisin istuinpehmusteen olevan loistava leudommilla keleillä kun itse lämpöpusseja tai toppavaatteita ei enää tarvita.Niin, että kevät ja auringonpaiste - olette tervetulleita! Kiitos.

N

1 kommentti :

  1. Löysin bloginne sattumalta ja luinkin kaikki postaukset läpi muutamassa hetkessä! Ihana blogi, kirjoitatte aidosti asioista niinku ne on..Ja minit, voi miten suloisia!! :)
    Jmma

    VastaaPoista

Arkisto