PERUSILTA & AUTORATATEIPPI


  
A rakastaa autoja. Ohi kulkevat autot, leluautot, autokirjat ja noh, autot kaikissa muodoissa. "VVAU!" Tänään isi yllätti ihan normaalin arkityöpäivänsä jälkeen teippailemalla autokaistateippiä pitkin lastenhuonetta. "VVAU!"Tähän saakka minit ovat ajelleet autoilla pitkin sohvaa, tuoleja, pöytiä, lampaantaljoja ja kaikkea mahdollista epätasaista. Ehkä vihdoin oli aika astua edes astetta lähemmäs parkkitaloa. Ei ole vain sopivaa kohdalle sattunut, joten tämä pihistä & säästä-ratkaisu on oikein oiva.
....Autoteippi oli siis niin oiva ratkaisu, että tekemistä riitti ainankin kymmeneksi minuutiksi (testattiin myös lehmät tiellä), jonka jälkeen siirryttiinkin ihan vain.......säheltämään.

Aa juoksee ympäri olkkaria. Pysähtyy ja esittää kaatuvansa. "O-ouuu", kuuluu kun poika makaa lattialla kaatuneena odottaen siskoa nostamaan. Sisko esittää dramaattisen hämmentynyttä kädet levällää - miten se veikka nyt tuollein on kaatunut, sitähän pitää auttaa! B rientää nostamaan veljeään ylös. Molemmat kikattavat. Ja sama leikki uusiksi. Ainankin 20 kertaa putkeen. Isi ei uskonut tätä ennen kuin näki ja pääsi osalliseksi leikkiin auttamaan A:n nostamisessa. Hauskaa.
Sellanen perus torstai-ilta. Toisella ei enää housujakaan ollut jalassa.....Näihin kuviin ja tunnelmiin,
kauniita unia,

NEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto