KAKSVEEMuistelen, että viime vuonna samaan aikaan elämä tuntui äärettömän kiireiseltä. Kesä kolkuttaa ovella ja minien synttärit veivät jotenkin hirveästi voimia. Vaikka oikeasti mentiin todella yksinkertaisilla jutuilla minimoidaksemme stressin. Ja kivasti meni - kaikilla oli oikeasti kivaa. Perjantai-iltana, eli oikeana synttäripäivänä, juhlittiin sukulaisten kera. Lauantaiaamuksi olimme kutsuneet kaverit kylään ja meininkiä riitti taaperokaverusten kesken. Kyllä se väsymyskin alkoi hiukan painaa itse kullakin....... 

Minit on jo niin isoja. KAKSVEE. 

Fiilikset tällä hetkellä on erittäin innokkaat. Minien kanssa on päivä päivältä hauskempaa toimia ja touhuta. Toki on e-r-i-t-t-ä-i-n haastavia päiviä kun tyyppien OMA TAHTO on välillä niiiiiiiiin hirveän vaikeaselkoista. Silloin meistä kukaan ei tiedä, mitä halutaan, miksi ja miten. Ja sitten kiukuttaa. Kaikki taaperoperheet tietänevät tämän. Onneksi minit osaavat antaa toisilleen tilaa ja yleensä pitävätkin matalaa profiilia jos sisarus heittäityy kovin hankalaksi.
Mutta, että miten hauskaakin meillä on ollut?! On niin paljon tehtävää ja nähtävää. Kaikkea niiiiiin mielenkiintoista ja uutta. Toivon, että tänä kesänä osaisin myös itse pysähtyä nauttimaan mahdollisimman paljon hyvistä hetkistä. Esimerkiksi tämän postauksen kuvien tyyppisistä hetkistä. Katsoa vaan kun toiset kirmaa kieli pitkällä innosta puhkuen luonnossa. Heittelee käpyjä veteen ja hyppii tasajalkaa onnesta. 

Jos voisin äitinä esittää nyt yhden toiveen lapsilleni, toivoisin, että he opettaisivat minutkin tekemään samoin. Elää hetkessä ja nauttia kaikesta ympäröivästä. Unohtaa, että puolentoista sekunnin kuluttua edessämme saattaa taas olla elämääkin suurempi kriisi esimerkiksi väärin sidotuista kengännauhoista. Ihan sama!

-N-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto