PÄIVÄN PARAS HETKI


Päivän paras hetki. Hiljaisuus. Ja yksinäisyys. Istahdan sohvalle ja uppoudun omiin ajatuksiini. JNE JNE JNE, minkä kaikki päikkäreitä nukkuvien lasten vanhemmat tietää. Päikkäriaika on päivän paras.

Ei paras sen takia, että saa olla vihdoin yksin (EIPÄ) vaan koska nukkuva lapsi on maailman kaunein asia. Joojoo, myönnän tarvitsevani myös itse hetken aikaa levätä päivässä sillä hilkkua vaille kaksvee tyyppien kanssa hengaillu aamusta iltaan on oikeasti melko uuvuttavaa. 

MUTTA parasta on kun olen vienyt minit nukkumaan yhteiseen king size-pinnasänkyynsä ja he rauhottuvat. Odotan hetken sohvalla kuunnellen hiljaisuutta. Sitten hiippailen lastenhuoneeseen ihan vaan katselemaan sitä maailman suloisinta tuhinaa. Monesti minit koisivat kylki kyljessä - aivan kuten pikkuvauvoina. Ah. Vaikka aamupäivä olisi ollut miten rankka tahansa, tämä hetki yleensä nollaa kaiken. Saatan ottaa kuvan joko kameralla tai ihan vain mielikuvissani ja poistun hiljakseen huoneesta. Uusin voimin loppupäivään!


Tämä uudehko harrastukseni on ollut kovin esillä myös Instassa kun eihän noita unikuvia MALTA olla postaamatta mihinkään..................

Nyt palailen kuitenkin nauttimaan tästä hetkestä ja suunnittelemaan viikon kuluttua olevia kaksveesynttäreitä! Voi apua, aika kuluu. Ei siis vain kaksi vuotta vaan myös viime kuukaudet sillä valmistelut ovat lähes nollissa. Saa nähdä mitä tulee!

-N-


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto