JOULUKUU

Voi joulun odotus. Meillä on takana normaalia rankempia kuukausia. Ei mitään elämää mullistavia muutoksia, mutta kaiken kaikkiaan tämä syksy koitui meidän perheelle kovin väsyttäväksi ja uuvuttavaksi. Jonkin sortin jouluista valoa tunnelin päässä kuitenkin näkyy ja ehkäpä on taas hyvä pysähtyä miettimään omaa ajankäyttöä ja oikeasti iloa tuoviin asioihin keskittymistä.
Tämä joulu tulee olemaan meillä erilainen kuin edelliset. Minit tajuavat jo maailman menosta enemmän ja yhteisiä joulujuttuja on voitu tehdä jo kuun alusta alkaen. Nyt itsenäisyyspäivän jälkeen kävimme perinteisesti ostamassa joulukuusen, joka pääsi koristamaan kotia. Ainoa vain, ettei kenelläkään ole hajuakaan missä kuusenvalot ovat. Niin ja lasipallot jätettiin suosiolla varastoon, joten kaikin kaikkiaan kuusta koristaa vain muutama pallo - jotka nekin pyörivät ennemminkin minien leikeissä.


Eihän miulla oikeastaan edes ollut mitään erityisempää sanottavaa kun, että täällä ollaan kaikesta hiljaisuudesta huolimatta ja innolla odotetaan joulua ja vuodenvaihdetta.
-N-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto