Kesäkuu 2019, kolme vuotta lasketusta ajasta

Minit täyttivät toukokuussa kolme. Tänään olisi ollut heidän laskettu aikansa vuonna 2016. Tänään he myös olivat ensimmäistä päivää päiväkodissa. Tämä alkuvuosi on selkeästi ollut käänteentekevä monellakin saralla.


Alkuvuosi vierähti kaiken kaikkiaan jossain.....hmmmmmmmmmmmm.... en kutsuisi sitä sumuksi vaan ehkä väsyneeksi pöhnäksi? Tavallaan ollaan eletty kovin ihanaa aikaa ja ikää minien kanssa, mutta samalla on tuntunut, että arki on todella uuvuttavaa. Ehkä fiiliksen voi kiteyttää siihen, että parhaana mahdollisena läsnäolevana äitinä oleminen on haastavaa kun on hirveä hinku tehdä myös töitä, joita rakastaa sydän sykkien, mutta on kiinni lapsissa 24/7. Tämän takia juuri nyt päiväkodin aloitus tuntuu tulevan aivan oikeaan hetkeen.

Niin ja hehän ovat olleet viimeiset kuukaudet aivan malttamattomia päiväkodin aloituksen suhteen. Heillä on hirveä hinku päästä päiväkotiin muiden lasten kanssa. Ja toivon tämän innon kantavan vielä pitkään.
Mineistä on kasvanut lapsia. Mini-ihmisiä, joilla on hulvaton mielikuvitus ja erittäin luja oma tahto. Sellainen, että tässä on itse kukin saanut kasvattaa omaa kärsivällisyyttään ja hermojaan.

  
 Päiväkodissa minit tulevat olemaan vain muutaman päivän viikossa ja osa hoidosta onnistuu isovanhempien kautta. Kesällä meillä tulee siis jäämään myös jonkin verran perheen yhteistä aikaa, josta tulemme muuten nauttimaan sataprosenttisesti.

Tähän mennessä meidän elämän paras kesä oli 2016, pienten kaksosvauvojen kanssa. Uskallan väittää, että tämä vuosi sattaa vetää vertoja jopa tuolle kyseiselle kesälle. Kattokaa nyt vaikka näitä tämän postauksen kuvia !!!!


-N-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Arkisto